Чавунна сковорідка-гриль допоможе урізноманітнити ваше повсякденне меню пікантними паніні, хрусткими курячими крильцями, соковитими стейками та ніжними морепродуктами.
Литий чавун
Сковорідка виготовлена з високоякісного чавуну, такий матеріал забезпечує рівномірне нагрівання та надовго зберігає тепло.
Сковорода-гриль має литу ручку, яка нагрівається у процесі використання, тому варто використовувати додаткові прихватки та рукавички.
Ребриста поверхня на дні
Така сковорідка має ребристу поверхню, що дозволяє використовувати виріб як гриль. Завдяки такій технології приготування використане масло залишається в канавках між рівними виступами. Страва не вбирає в себе зайвий жир, набуває соковитості та м'якості.
Ідеально готувати на сковорідці-гриль м'ясо, овочі, рибу, паніні та сендвічі.
Обідки зі зливом
Глибока квадратна форма виробу дозволяє розмістити більше продуктів, ніж на звичайній круглій сковородці.
На обідку такої сковорідки є спеціальна лійка для зливу зайвої рідини.
Особливий догляд
Чавун схильний до корозії, тому вимагає спеціального догляду:
- Перед першим використанням необхідно добре промити сковорідку теплою водою та прожарити з сіллю протягом 30 хвилин.
- Потім остудити, змастити олією та повторно прожарити протягом 30 хвилин.
- Щоб уникнути іржі, не зберігайте приготовану їжу в чавунному посуді, не використовуйте агресивні миючі засоби, не піддавайте різкому перепаду температур і не залишайте на довгий час у воді.