У приготуванні різних кулінарних страв важливо мати під рукою спеціальний термометр. Електронний термометр для м'яса призначений для вимірювання внутрішньої температури прямо в процесі приготування. Це найбільш точний спосіб визначення ступеня готовності страви.
Сенсорний екран і підсвітка
Кулінарний електронний термометр має кольоровий дисплей з сенсорним екраном, який дозволить миттєво зчитувати показання температури навіть при тьмяному світлі. Дисплей з підсвічуванням спрощує використання, адже вдопомагає швидко зчитувати дані з будь-якого ракурсу.
Магнітиться до металу
Завдяки магніту на задній кришці корпуса, термометр можна прикріпити до будь-якої металевої поверхні та спостерігати за процесом приготування.
Таймер
Термометр оснащений таймером з функцією зворотного відліку. Коли час закінчиться, або датчик досягне встановленої температури, пролунає звуковий сигнал. Тому він ідеально підійде для барбекю, випічки, запікання, смаження тощо.
8 видів готового м'яса
Електронний термометр підходить для 8 видів м'яса: яловичини, баранини, риби, курки, індички, свинини та навіть приготування котлет бургерів.
5 рівнів готовності
Таймер дозволяє встановлювати ступінь готовності м'яса: Well Done, Medium Well, Medium, Medium Rare and Rare (добре просмажене, прожарка вище середньої, середня, нижче середньої і з кров'ю).
Характеристики:
- Матеріал: пластик, неіржавна сталь;
- Розміри (ДхШхВ):
- Висота голки - 19 см;
- Довжина шнура - 105 см;
- Живлення: 2 батарейки ААА (у комплект не входять);
- Колір: чорний;
- Вага: 90 г.
Додаткові характеристики:
- Тип товару: термометри та щупи;
- Призначення: для м'яса;
- Виробник: Китай;
- Паковання: картонна коробка;
- Розміри в пакованні (ДхШхВ): 19х9х3 см;
- Вага в пакованні: 120 г.
Комплектація: сенсорний дисплей, чутлива голка, інструкція англійською мовою.