Щоб правильно визначити ступінь готовності страви, рекомендуємо використовувати термометр для м'яса з нержавіючої сталі.
Для приготування ідеального стейка потрібно м'ясо, улюблені спеції, а також правильний спосіб прожарювання. У процесі приготування м'ясних страв ми часто орієнтуємося за часом, але це далеко не самий вірний спосіб. Адже температура готування, товщина і вид м'яса завжди різні.
Підходить для різних продуктів
Термометр універсальний у використанні, адже він підійде не тільки для приготування м'яса, а також для кип'ятіння молока, приготування глазурі або для обсмажування продуктів у фритюрі. З таким приладом вам буде зручно підтримувати потрібну температуру в процесі приготування різних кулінарних страв.
Широкий діапазон температури
Даний інструмент реєструє температуру від 20 до 280 градусів. Це дозволяє охоплювати всі стадії прожарювання.
Червоний індикатор
Температуру зручно відстежувати завдяки великому циферблату. Червоний індикатор на циферблаті - високотемпературна зона. Саме в цій зоні варто звертати особливу увагу на температуру продуктів, щоб вони не пригоріли.
Затиск із неіржавної сталі
Завдяки затиску з неіржавної сталі, ви можете легко утримувати термометр при використанні. Це виключає ризик обпектися, а також запобігає падінню термометра. Затиск регулюється, тому можна підібрати оптимальне положення.
Повністю механічний
Термометр не має електронних механізмів, тому більш стійкий до нагрівання. Виріб не потрібно підключати до джерела живлення.
Характеристики:
- Матеріал: неіржавна сталь;
- Розміри (ДхШхВ): 5,5х5,5х25 см;
- Колір: сірий;
- Вага: 40 г.
Додаткові характеристики:
- Тип товару: термометри та щупи;
- Призначення: для м'яса;
- Виробник: Китай;
- Паковання: картонна коробка;
- Розміри в пакованні (ДхШхВ): 25,5х6х5,5 см;
- Вага в пакованні: 73 г.